2009. január 14., szerda

Még egy madárfészek


Annyira tetszik ez a fészek-ötlet, bárki is találta ki, így csinálnom kellett még egyet, most medálnak.

8 megjegyzés:

Nova írta...

Ez a madárfészek-kollekció szuper! A fülbevalót mindenki dicséri! :)

Kricsár Annamária írta...

Nagyon köszönöm! Én is szeretem, főleg csinálni, mert közben egyáltalán nem kell precíznek lenni:-) És ha nem bánod, hogy nem egyedi fülbevalód lesz, még szeretnék ilyeneket csinálni.

Nova írta...

Nem, dehogy, nyugodtan! Nem szeretnék másokat megfosztani ettől a lehetőségtől, hogy ilyen szép fülbevalójuk legyen.
A nyaklánc megvételén pedig nagyon morfondírozok...

Kricsár Annamária írta...

Köszönöm!
A nyaklánc viszont más színű drótból és más gyönggyel készült, mint a fülbevalód. Ha komolyan szeretnél egyet, szívesen csinálok hozzá illőt, csak akkor a medál olyan kicsi lesz, mint a fülbevaló-fészek. Viszont régebben láttam pont olyan gyöngyöt, mint amiből a tiéd készült, csak nagyobbat. Ha lehet még kapni, abból is elkészíthetem. Az árban meg majd megegyezünk:-)

Nova írta...

Most nagy dilemmában vagyok...nekem nagyon tetszenek ezek a gyöngyök, amivel a képen látható fészket készítetted, mert szerintem nyakláncnak kicsi lenne egy akkora medál, mint a fülbevaló...viszont összeillene ez a fülbevalókkal? hmm...jaj-jaj

Kricsár Annamária írta...

Hát egy megoldás lenne... Kipróbálom, hogy ezekkel a gyöngyökkel tudok-e kicsit kisebb fészket csinálni fülbevalónak, ha igen, és még mindig szeretnéd a láncot, megkapod őket hozzá ajándékba.

Nova írta...

Nagyon kedves vagy, köszönöm! Igen-igen, akkor kérem szépen, lefoglalom a fészek láncot!!! Vagy vegyem meg Meskán, és akkor lesz + értékelés?

Kricsár Annamária írta...

Lefoglalom neked a Meskán, de addig ne vedd meg, míg a fülbevalót nem látod, hátha nem tetszene.