2009. január 17., szombat

Első pasiláncom


Nemcsak az első férfiaknak készült ékszerem, hanem az első viking fonással készült nyakláncom is. Viszont még nem tudom eldönteni, hogy tényleg férfias-e, ezért légyszi-légyszi írjátok meg a véleményeteket, hogy létezhet-e olyan pasi, aki ezt hordaná.

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia!

Gyönyörű! Csak nem egy viking fonású lánc hozzá? Nem tudom a kép alapján egyértelműen megállapítani.

Beleírtunk az ékszer blogunkba, egyelőre ebbe a postba: http://ekszer.chuny.hu/ekszer-blog/igy-keszult/kockafeju-rezcsiga-keletkezese/

Emellett csinálunk hamarosan egy dedikált partneroldalt az ékszeroldalon, ahol a számunkra kedves embereket és oldalakat feltüntethetjük.

Nekem a süni tetszik legjobban! Nem is csoda, évek óta sün a becenevem! Csinálnál nekem egyet? Tudod, pasisat kicsit:) De ami kint van, az is nagyon szép!

Kricsár Annamária írta...

Szia! Köszi! És tényleg viking, az első, amit csináltam, gondoltam ez csak pasisabb, mint az általam készített láncok.
És a belinkelést is szörnyen köszönöm. "Cserében" én is felraktalak titeket a linklistámra.
Szívesen csinálok neked sünit, csak mondd meg, hogy ehhez képest mit változtassak rajta, hogy számodra pasis legyen.

Névtelen írta...

talán semmit. most megnéztem, mintha nekem készítetted volna:) ha mégis valami apróságot, azt érezni fogod:) tudod, én hiszek ebben, és így is csinálom. és be is szokott jönni. ez már így is nagyon olyan:)

köszi a linket! kedves tőled! kérhetem, hogy inkább az ékszeroldalra linkeld? a nagycsuny.wordpress az azért kellett, hogy pl ide, meg máshova tudjak nagycsuny néven kommentezni:)

viking lánc: én is eljátszogatok vele sokat. nagyon szépen csináltad elsőre:)! próbáld esetleg meg a kétszeres fonást is, az ennél tömörebb lesz (két szemet kell áthurkolni mindig az előző menetekből), de akkor vékonyabb drót kell, kb 0,35-0,4, mert különben nagyon vastag lesz a végeredmény. szerintem megéri kipróbálni. szép napot!

Kricsár Annamária írta...

Szia!
Így jó a link?
A vikinggel én is most kísérletezek, ha lesz belőle valami, felrakom a blogba. Kipróbálom majd a javaslatodat is, köszi.

Tiszi írta...

Nekem tetszik. Bár nem vagyok férfi. :) De szerintem igazán férfias jelenség. :)

Kricsár Annamária írta...

Köszönöm!

Névtelen írta...

tökéletes a link, köszönöm:)
képzeld, megmutattam a sünit egy másik sün becenevű ismerősömnek, és neki is nagyon tetszett:) bár ő most megy ki skóciába hosszabb időre, ezért nem hiszem hogy rendelne most, de egészen lelkesnek tűnt, gondoltam megosztom!