2010. augusztus 30., hétfő

Egy rendelés, plusz 2


Ezt a nagyon fura színű nyakláncot rendelésre készítettem, méghozzá olyanra, aminek nagyon örültem. Már jó pár éve (mikor még fel sem merült bennem, hogy egyszer majd ezzel szeretnék foglalkozni), csináltam egy barátomnak egy láncot, amit ő az akkori barátnőjének szánt, akit én nem is ismertem. És most pár hete megkeresett ez a lány, hogy megvan még az a lánc, és ráadásul még hordani is szokta:) Egy ismerőse meglátta rajta, és egy hasonlót szeretett volna, csak sokkal vadabb színben. Szóval ez lett a kedvenc megrendelésem, még akkor is, ha a végeredmény nekem meglehetősen furcsa:) Azért a biztonság kedvéért csináltam még egy példányt, hasonló színben. Kíváncsi vagyok, hogy csak nekem nem tetszik ez a színösszeállítás, vagy a megrendelő van egyedül az ízlésével (bocs, Zsuzsi:)).



És ennek mintájára készítettem még kettőt, ezeket már nekem tetsző színekben:) És még fülbevalót is kaptak mindketten.



18 megjegyzés:

Susu írta...

Nekem tetszik a megrendelt lánc! :) Szerintem szépek a színei.

Elza írta...

a nem tetszős sztem olyan,mint ha valaki belemarkolt volna egy zacskó gumicukorba,ott lehet fellelni egyben így őket:)

szép őszi színei vannak,bár így egyben nem hordanám:)

Fanni írta...

Zsuzsinak üzenem, hogy nagyon jó ízlése van, és személy szerint azok a legkedvesebb cuccaim, amiket a közvélemény furának tart, pedig ezt már a kamaszkoromra sem tudom fogni :)

nekem mindhárom nagyon tetszik, a fülbevaló viszont annyira nem nőtt a szívemhez (a lógóka miatt, de egyébként a virág azon is nagyon jól mutat)

Unknown írta...

Aki szereti az élénk színeket, mint pl. én, annak bejön a színes nyaklánc is!:-)
De nem érdemes összehasonlítani a többivel, mert az egyik egy vidám vadócos, a másik kettő olyan elegáns (pont attól, hogy egyszínű).
Szóval mind szép, vagy így vagy úgy! Sőt nekem a türkizes is nagyon tetszik!!!

Albert Kinga írta...

Nem, Zsuzsi nincs egyedul az izlesevel, nagyon tetszik nekem is a medal. Imadom a vidam, szines dolgokat. Viselje egeszseggel, s buszken, mert gyonyoru szinek es gyonyoru munka.:)

Newsee írta...

Nekem tetszik az első képen látható "gumicukor" nyaklánc! Vidám és visszaidézi a tavaszt, de akár az őszt is a narancsos színeivel.

rozfi írta...

A legalsó eszméletlenül szép.
(Természetesen a többi is, de ez tetszik a legjobban. :))

Cheeks írta...

Nekem a megrendelt tetszik a legjobban :) Hasonlószínekből fűztem ma karkötőt, szintén megrendelésre :))) (sajnos az idő nem kedvez a fotózásnak..)
A türkíz is nagyon tetszik...

Kricsár Annamária írta...

Köszönöm:) Azt nem mondtam, hogy nem tetszik, csak nagyon fura. Nem is igazán a gyöngyök együtt, az tetszik. Csak nekem a sárgaréz sok hozzá, de nagyon:)

Ida írta...

Az a türkizes milyen jól néz ki! Valahogy a kék és a réz annyira jól mutat, főleg ilyen elrendezésben! Felteszed Meskára?

Kricsár Annamária írta...

Szia Ida! Igen, nemsokára megy majd a Meskára is:)

Virág írta...

Nagyon szép! Szerintem nagyon szépek ezek a színek együtt! Őszi erdő színük van! Persze a többiek is jók, de nálam az első a nyerő!

dyna írta...

A rendelt tényleg gumicukis, a türkizzel egyetemben nagyon tetszenek. A barna teklás viszont olyan komor nekem.

kobema írta...

Egyértelműen "Haribo", nekem tetszik! :) Na arra mondjuk kíváncsi lennék, mihez fogja viselni, feltételezem egyszerű, egyszínű cuccokhoz megy. Vagy nem?
Személy szerint nekem a legalsó szett a legszeretnivalóbb, de szerencsére "ízlések és pofonok...".

Kricsár Annamária írta...

Ezen én még nem is gondolkoztam. Feketéhez, fehérhez biztos fel tudja venni, de talán zöldhöz is. Sőt, színeshez is el tudom képzelni, ha megfelelő stílusú:)

juditti írta...

Hú, számomra túl sok az első, de a másik kettő nagyon tetszik.

Elza írta...

igazából nekem is a sárgarézzel van bajom,nem szeretem,de ilyen színösszeállítású nyakláncom és harisnyám is van:)

Andrea írta...

Szerintem is izleses az elso varians, sot jobban tetszik a masik kettonel