2010. augusztus 17., kedd

300.

Akármennyire is meglepő, de megvan a 300. rendszeres olvasóm is: Cirelin. Ha szeretnél tőlem egy ékszert, bármilyet, amit csak választasz (na jó, azért meg tudjam csinálni), írd meg e-mailben.
És nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek, hogy érdekel titeket amit csinálok, meg a megjegyzéseket, meg egyáltalán mindent:) Hogy egy kicsit visszaadjak ebből, megint játék lesz. A nyereményt még nem tudom, hogy mi is legyen, de talán egy vásárlási utalvány a Meska-boltomba, hogy bárki is lesz a szerencsés, választhasson olyat, amit szeretne. Vagy egy tutorial? Ti minek örülnétek jobban?

11 megjegyzés:

Cirelin írta...

Juhúúú, annyira szépeket alkotsz, hogy én mindig csak ámulok. :) Körülnézek a blogodban és olyasmit választok, amit már csináltál, és akkor azzal biztos nem lesz gond. :) Köszönöm!

Ági írta...

én imádnék egy tutorialt dróthorgoláshoz, vagy ehhez: http://3.bp.blogspot.com/_ubeefh18HU0/TD1XXGtTjSI/AAAAAAAAerw/BeOY6KK5L6E/s1600/munk%C3%A1im98.jpg
ááá..de nagyon tetszenek :)
Cir, gratulálok :)

sesame írta...

A kis mázlista! :)
Lehetek mohó? Mert mindkettőnek örülnék! :)Nagyon jó tutorialjaid vannak,neten keresztül is sokat lehet tőled tanulni,de az is nagyon csábító lehetőség, hogy a boltodból kaphassak valamit! (illetve a szerencsés nyertes :) )

Unknown írta...

Grat a 300-hoz:)Megérdemled!
A horgolás-tutorial jó ötlet, én is örülnék neki:)

kinga írta...

Ha lennék olyan piszok szerencsés, akkor az utalványnak örülnék, de egyrészt nem hiszem, hogy ekkora mázlim lenne, másrészt nem szabad önzőnek lennem. a tutoriallal mindenki jól jár :)

hajjaj, és ha tudnád, mennyire imádom a gyűrűt!!! ez lett a jobb kezemen az állandó gyűrűm.:)

juditti írta...

Gratulálok! (Mindkettőtöknek.) :-)

Újabb nyereményként szerintem a vásárlási utalvány jó lenne.

Edelweiss írta...

Gratulálok! :)
Bevallom én is nagyon örülnék egy ilyen sellőhajas tutoriálnak, meg persze másmilyennek is... :))

Kricsár Annamária írta...

Köszönöm! Cirelin, nem csak a már elkészültek közül választhatsz, szeretem az egyedi ötleteket is.

Névtelen írta...

Hihi..."meg tudd csinálni"... Van olyan, ami Neked gondot okozna és drótból készül?? Aligha hiszem. :) Gratulálok az olvasótáborodhoz, megérdemled, nem véletlenül vagyunk ennyien.
Én részemről bármelyik variációt bevállalnám a három közül. De az általad készülteknek picit jobban örülnék, mint a tutorialnak.

Yume írta...

Egy "Eredeti Kricsár" nagy érték, és úgy gondolom, hogy nem csak az én szememben! Viszont a sellőhajas tutorial jelenleg minden vágyam.
Azt megkaparintani :D
Sokat próbálgattam eddig a te munkáidból meríteni és bátran állíthatom, hogy ezzel tanultam drótozás terén eddig a legtöbbet!
Ezért nagyon hálás vagyok!

De egy sellőhajas tutorial... hmmm... :)

dyna írta...

Gratulálok én is, még sokszor ennyi lelkes olvasót! ;)

Szerintem csuda jó ötlet az utalvány, mert úgy biztosan az abszolút kedvencet kapja a nyertes...