2010. július 25., vasárnap

Magyar Kézművesek Boltja


A múlt héttől már a Magyar Kézművesek Boltjában, a Karamell Kávézóban is megtalálhatók az ékszereim. Ha Budán jártok a Kékgolyó utcában, mindenképpen térjetek be ide, ha másért nem, hát egy házi készítésű bodzás limonádéért:)
Két hete pénteken én is eljutottam végre ide, és rengeteg, a netről már ismert készítő munkáit meg tudtam nézni élőben. A teljesség igénye nélkül: Csili brossait és nyakláncait, Kinga gyurmaékszereit, Szigami csipkemedáljait, VeraNásfa ékszereit és Arany Noémi retro pénztárcáit.

És már a táborból is visszatértem:) Fantasztikus élmény volt, biztos lesz még tábor.
Tervezek egy jó hosszú, képes beszámolót is, csak egy kicsit később.

4 megjegyzés:

Vera Násfa írta...

Csütörtökön láttam ám a műveidet! :-)

Kíváncsian várom a tábori beszámolót! Nagyon remélem, hogy lesz még!

kinga írta...

Szuper :)
Elvileg augusztusban megyek fel Pestre, tervezem, hogy benézek a boltba (sajnos múltkor nem került rá sor, úgyhogy csak postáztam). Szívesen megnézegetném az ékszereid - bár itthon is ezt teszem :))

Örülök, hogy jól sikerült a tábor! Egyszer remélem lesz lehetőségem eljutni (feltéve, hogy lesz még ilyen). Sajnos a nyár mindig rövidebb, mint amennyi ötletem, programom lenne, ráadásul most az idő sem nekünk kedvez. Meg sokszor az sem tőlünk függ, mikor megyünk nyaralni, vagy összejön-e 1-1 betervezett út/program. Meg jellemzően minden az utolsó(előtti) pillanatban dől el :)
Mindenesetre nagyon csalogatóan hangzott ez a tábor, tényleg szeretnék egyszer menni! :)

vadjutka írta...

nahát, és nem is írtál, hogy ott vagy? 10 percre lakom a bolttól....

Kricsár Annamária írta...

Az már biztos, hogy lesz még tábor, annyira nagyon jól sikerült! Elég annyit mondanom, hogy nem volt ritka a napi 10-11 óra drótozás, de 7-nél kevesebb így sem volt. És nem én hajtottam a résztvevőket ostorral, hogy drótozzunk:)
Judit, ha tudtam volna, hogy közel laksz, biztosan szólok. Jó lett volna találkozni...