2010. február 19., péntek

Tábor

Többen írtátok, hogy jönnétek a drótékszeres táborba, de gondot okozna a kisgyerekek elhelyezése. Akiket csak ez akadályoz a részvételben, azok számára jó hírem van: 3 éves, vagy idősebb gyerekek esetén Idáék gyerekfelügyeletet is biztosítanak az oktatás idejére. A panzió egyébként is szokott óvodai csoportoknak programokat szervezni, így nem lesz idegen számukra a feladat. Ha lenne köztetek, akit érdekel ez a lehetőség, kérlek, írjátok meg. Köszi előre is.

És aki már befizette az előleget, legyen szíves a vendégház e-mail címére (falubiro@tvn.hu) megírni a nevét és címét, hogy elküldhessék számára a számlát a befizetett összegről, illetve egy rövid tájékoztatót. Köszönöm ezt is!

2 megjegyzés:

Andrea írta...

Hello! CSak erdeklodni szeretnek a taborrol,mikor lesz a kovetkezo, milyen osszeget kell befizetni, hany napot tart stb.
elore is koszonom

Kricsár Annamária írta...

Szia! Egyelőre még semmit nem lehet tudni a táborról, még azt sem, hogy hol lesz megtartva. Valamikor a jövő nyáron szeretném, de nem csak rajtam múlik, mert én helyet nem tudok biztosítani. Ha bármi információm lesz, úgyis megírom itt a blogban.
De nagyon köszönöm, hogy érdeklődsz!