2010. február 8., hétfő

Reklám neked?

Már az év végi értékelésem óta gondolkozok azon, hogy lehetőséget adnék bemutatkozni azoknak a drótosoknak, akik még csak nemrég kezdtek így ékszereket készíteni, vagy már régebb óta csinálják, csak eddig nem mutatták meg a dolgaikat. Nekem nagyon sokat jelentett, hogy belinkeltetek, bloglistákba felvettetek, vagy egyéb módon reklámoztatok, és ezt itt is köszönöm! Egy év alatt eljutottam odáig, hogy mára abból élek, amit imádok csinálni:) És ezért szeretnék másoknak is lehetőséget adni, persze csak akkor, ha lennének bátor jelentkezők...
Tehát ha érdekel valakit, küldjön a munkáiról maximum két fényképet (sajnos már igencsak a végén járok a kapacitásomnak), írjon magáról pár szót, és ha van blogja, képtára vagy egyebe, akkor egy linket is. Nem fogok válogatni, tehát ha csak nemrég kezdte valaki a drótozást, akkor is bátran írjon. Vagyis de, fogok válogatni, de csak az alapján, hogy jó minőségű képet küldjetek:)
És tervezem azt is, hogy bemutatnám az én kedvenc drótosaimat is. Egyáltalán érdekelne titeket ez? És vajon lenne bátor jelentkező?
E-mail cím a profilban.

17 megjegyzés:

KisMesterek írta...

Ha véges a kapacitásod, nyiss egy Picasa, vagy Flickr oldalat, vagy kérd meg a jelentkezőket, hogy nyissanak magunknak. Akkor nem a te helyedet foglalják el mások fotói.

KicsiKató írta...

Szia!

Megakadt a szemem a kapacitáson... Hol lehet megnézni, mekkora tárhelyet használtál fel a blogodban? Egyáltalán van ennek korlátja? Kerestem múltkor is a felhasználói feltételekben, de nem találom.

Kricsár Annamária írta...

Van már mindkettő:)Később oda gyűjteném őket...
Kató, amikor képet töltesz fel, alul az ablakban látszik, hogy mennyit töltöttél már fel, és ez a teljes kapacitásnak hány %-a.

Yume írta...

Huhh! Azta! Ezt fantasztikus lehetőségnek tartom. Én igazából rajtad nőttem fel (h alehet felnőttségnek nevezni a drótozásom azon szakaszát, amiben most tartok) meg Laták Zsuzsa ékszerein. Jelenleg még csak szívom magamba a tudást, inkább csak másolgatom a technikákat, de ezt fantasztikus lehetőségnek tartom! Köszönjük! :)

Mandala írta...

Tényleg nagyon nagy lehetőség, meg is ijedtem egy pillanatra, akkor is lehet jelentkezni, hogyha még csak pár munkám van? Ha igen akkor élnék a alkalommal.

Kricsár Annamária írta...

Persze, akkor is jelentkezhetsz. Küldj képet, a linket tudom, meg írj magadról pár szót. És köszi!

Katuska írta...

Ez nagyszerű!!!!!
Sajnos nekem csak pár rezes munkám van,elküldöm,hátha tetszik......
Meddig adhatók be a munkák?

Kricsár Annamária írta...

Nincs határidő:) Amikor rádjön, beküldöd:)

Névtelen írta...

Szuper lehetőség- olyan jó, hogy vannak emberek, akiknek ilyesmi is az eszükbe jut. Köszönet érte. :) Én is élnék vele, de nem most... talán valamikor a nyár elején. Lehet? :)

Kricsár Annamária írta...

Persze, hogy lehet. Kinek mikor jut eszébe, akkor küldi:)

KicsiKató írta...

Dejó, dejó, köszi!!! Még sosem vettem észre:)))

Mónika írta...

Ez nagyon jó ötlet! :D
Azt hiszem, én is fogok élni a lehetőséggel. :)

Kricsár Annamária írta...

Oké, majd küldjed a dolgaidat, ha gondolod:) Köszi!

Rozali Collection írta...

Milyen jó ötlet! :) Én ugyan előbb szülök egy gyerkőcöt, de ha picit nagyobb, jövök majd és élek a lehetőséggel, ha akkor még lehet! ;) Mondjuk nyár végén? :D

Kricsár Annamária írta...

Hű, gratulálok! Mikorra várjátok?
És persze, nincs határidő...

Rozali Collection írta...

Köszönjük! ;) Május 26! Nagyon naiv vagyok, ha úgy hiszem, két fiúgyermek mellett nyár végén már lesz erőm és kedvem drótozni? :D

Kricsár Annamária írta...

Akkor már nincs is olyan sok időd:)
Ha a fiamból indulok ki, gond nélkül tudsz drótozni, ha a lányomból, ne is álmodj róla:)