2010. január 2., szombat

Újabb díj és statisztika


Sylviától kaptam ezt a díjat, nagyon köszönöm neki. Most még egyszer rendes leszek, és tovább is adom, ahogy kell:) Tehát a jelöltek:
Sayitame, mert bár csak rövid ideje drótozik, de ez egyáltalán nem látszik a munkáin, sőt!
Lovizer Virág, csak mert szeretem a munkáit:),
Ildi-go, mert bármilyen technikához nyúl, abban kiemelkedőt alkot,
Soldi, mert senki nem csomóz úgy, mint ő,
Theia, mert bármilyen technikával készíti az ékszereit, nem tud olyat csinálni, ami ne tetszene,
Mici, na őt biztos senkinek sem kell indokolnom:),
Toritextil, mert olyan vidámakat varr,
Nagycsili, mert úgy értelmezi az ékszer fogalmát, ahogy senki más,
Krisztallit, aki megnézi az ékszereit, annak már nem kell magyarázni, hogy miért,
Kwandera, azok a cipők...!
Szigami, a horgolt és csipkeékszerei miatt,
Larion, na őt sem kell senkinek megindokolnom.
Megvan a 12 ember... Bár még legalább ennyit tudnék mondani. Viszont nem várom el még véletlenül sem, hogy továbbadjátok, vagy bármi:)

Akik ismernek, tudják, hogy imádom a statisztikát, a számok mögött megbújó lényeget. Tehát nem esik nehezemre az előző évet pár számmal jellemezni, mármint az ékszerekkel kapcsolatos részét. De azért nem fogom túlzásba vinni:) Tehát: a blog már kicsit több, mint egy éves, 2008. szeptember végén kezdtem el írni. Ezalatt 220 bejegyzés született, és készítettem 8 tutorialt is. 153 rendszeres olvasóm van. Látogatószámlálóm csak pár hónapja lett, de ezalatt közel 80 000 oldalletöltés volt, napi 90-200 látogatóval. Tudom, hogy közhely, de komolyan gondolom, hogy nagyon sokat köszönhetek minden olvasómnak, látogatómnak. Még mindig szokatlan, hogy ennyien kíváncsiak vagytok a munkáimra, és köszönök minden hozzászólást, azokat külön is, amik kritizálták valamelyik ékszeremet. Szerencsére a rosszindulatú kritikák elkerültek (vagy csak nem tudok róla, mert nem ide írtátok:)), amiket pedig kaptam, azok mind segítettek, hogy jobban csináljam a dolgaimat. Az, hogy nem fogadom meg mindet, csak azért van, mert ragaszkodom a hibáimhoz:)
A meskázást is kicsit több, mint egy éve kezdtem (2008. novemberében). Ezalatt már bőven 200 fölött jár az eladott termékeim száma, és 271-en jelöltek be kedvencnek, ezzel jelenleg a 6. legnépszerűbb bolt az enyém. És számomra ez az igazi döbbenet. Van jópár készítő a Meskán, akinek a munkáit csak úgy tudnám jellemezni, hogy HÚ!, és magamat még véletlenül sem sorolom közéjük (de azért nem vagyok ám szerény, kicsit sem, sőt nagyon szeretem az ékszereimet:)). Ráadásul szívem szerint csak rézből dolgoznék, ami csak kevés embernek tetszik, és nem is igazán szokványosak a munkáim, inkább csak egy szűkebb réteg az, aki hordaná is őket. Legalábbis én így gondoltam meskázás és blogolás előtt. Tehát életem egyik legjobb döntése volt, hogy belevágtam, és köszönöm mindenkinek, aki támogatott ebben!

11 megjegyzés:

M-ici írta...

Szívemből szóltál, mert én is a Tiédhez hasonlatos cipőt hordok, csak ámulok-bámulok az elmúlt év eseményein.
A díjat pedig nagyon köszönöm! :)

KisMesterek írta...

Köszönöm, igazán illusztris a társaság :-)

toritextil írta...

Hűha, nagyon-nagyon köszönöm szépen!!!!!!
én is épp tegnap gyűjtögettem számokat - valamiért én is vonzódom a számokhoz (csak én még nem jöttem rá, mennyire) :)

soldi írta...

Köszönöm a díjat, nagyon büszke vagyok rá, hogy Tőled kaptam! Az eredményeidhez pedig szívből gratulálok, további sikeres blogozást és meskázást kívánok! :)

Melinda írta...

Én rajongok a munkáidért!:))) Szerintem nem csak egy szűk rétegnek szólnak. Én nem győzöm begyűjteni, megköszönni a dicséreteket és elmesélni, honnan van, ha viselem valamelyik darabodat!:))

kinga írta...

:)

Ildi-go írta...

Nagyon köszönöm a díjat!
Annamária gratulálok az elért eredményeidhez, további sok sikert kívánok az új esztendőben is!

Vívó-Aszódi Melinda írta...

Gratulálok Ancsa, nagyon szép eredmény! További sok-sok sikert!!! :)
És köszönöm, hogy gondoltál rám!

Kricsár Annamária írta...

Köszi mindenkinek:)
Melinda, ennél szebbet nem is írhattál volna!

NagyCsüny írta...

Ancsa, téged szuper csajnak tartunk mi is! A kis marslakó mindig kéznél van ám a fürdőszobai tárolódobozban! Ez mindent elmond! Neked (is) köszönhetem, hogy végre ismét aktivizálódtam az eladás terén. Inspirál, amit elértél, komolyan! Gratulálok, nekem példakép vagy. Köszönöm!

Kricsár Annamária írta...

Nahát, példakép lettem?:) Hú, most el is pirultam:)