2009. október 5., hétfő

Még horgolt bogyók. Rengeteg


Most először csináltam olyat, hogy egy ötletemet végigvittem. Vagyis hiába jött a kényszer, hogy mást kell csinálnom most azonnal, ezeket az új ötleteket csak lerajzoltam, és eltettem későbbre. És csak horgoltam, horgoltam a bogyókat. Lett háromféle nyaklánc, egy karkötő, háromféle fülbevaló, két gyűrű és még fülkapcsot is csináltam. Még lett volna ötletem, de már kezdtem beledilizni, így inkább leálltam:) Arról fogalmam sincs, hogy lenne-e ember, aki ezek közül megvenne bármit, és még azt sem tudom, érdemes-e feltennem őket a Meskára, de nekem nagyon tetszenek. Több kép minden egyes darabról külön-külön itt.

8 megjegyzés:

Nagyváradi Csilla írta...

Nekem nagyon tetszenek!!! :)
Ők olyan igazi Te vagy :), legalábbis szerintem.
Mindenképp tedd fel a Meskára!

horimarika írta...

Szerintem ezek szuperjók!

toritextil írta...

Frenetikusak! :) Szerintem is tedd fel bátran!

Lente Julcsi írta...

Igen,nagyon jók,tutira elkelnek!

Gabriela Swoboda írta...

Wow, great job. Bravo

NagyCsüny írta...

nagyon is értem és megélem folyton, hogy is akarom magam visszatartani attól, hogy valamit megcsináljak:) hirtelen minden más az eszembe jut nekem is:) szerintem jók lettek:)
fotózás előtt próbálj fehéregyensúlyt beállítani ugyanazon fényeknél egy fehér papíron, ha tud ilyet a géped egyáltalán. néha még én is elfelejtem, pedig az enyém tudja. de a réz színeinél ez fontos szerintem. az automatika nem tudja milyen szép színe van a réznek, és elkezd variálni, hogy "egyensúlyt" teremtsen. látod, milyen kékes-zöldes árnyékokat csinált? de amúgy egyre jobbak a képeid:) és aranyosak a kétségeid, nekem is van egy csomó az alkotásaimmal kapcsolatosan, bár csökkennek. akartam kérdezni, hogy most a bagoly logót miért is nem használod, de rájöttem, hogy a magad módján használod ám mindkettőt:) üdv esős fővárosunk egy csendes zugából:)

Kricsár Annamária írta...

Szia! Először is az új ékszereitek rohadt jók! Főleg az a színes láncos, keskeny medálos. De a rézlény is bejön.
A gond a képeimmel (azon kívül persze, hogy nem tudok fényképezni), hogy egy nagyon alap fényképezőm van. Azt sem tudom, mi az a fehéregyensúly. És ennél sokkal szarabb képeket csinálok, csak kicsit javítok rajtuk utólag.
A logós kérdésed meg nem igazán értem:) Hiszen a baglyot használom.

Albert Kinga írta...

Szerintem hihetetlenul jok lettek ezek a horgolt bogyos ekszerek! Nekem az egy bogyos gyuru, meg a beszuros fulcsi jon be a lagjobban, de barmelyiket elhordanam!:)