2009. szeptember 29., kedd

Befoglalások

A pici citrin megrendelésre készült, a többi csak úgy. Azt hiszem, nem nehéz kitalálni, hogy melyik kettő a kedvencem:)


És kipróbáltam egy új láncot is, bár egyértelműen kényszerből. Amikor elfogyott az ezüstözött drótom, és a szokott webáruházamban sem volt éppen, kipróbáltam egy másikat. Ez a drót sokkal-sokkal lágyabb, mint amit már megszoktam, így nem sok mindenre tudom használni, de most kénytelen voltam, mert a befoglalásokat ezzel csináltam. A belőle készült sima láncot kisebb erőfeszítéssel szét tudtam tépni. Azt ugyan nem gondolom, hogy aki ékszert vesz tőlem, az otthon nekiáll tépkedni, de azért így sem bíztam benne. Ezért csináltam ezt a fajtát, ez sokkal erősebb, stabilabb. És mivel a drót lágy, így viszonylag kisebb szemeket tudtam csinálni. Szerintetek? Nem túl vastag a medálokhoz?

6 megjegyzés:

verus írta...

Nagyon szépek! Az én kedvencem is az a kettő:) Szerintem egy nagyobb méretű medálhoz, vagy befoglalt ásványhoz tökéletesek ezek a láncok!

horimarika írta...

Nem tűnik vastagnak... viszont nagyon szép!!!!

Lente Julcsi írta...

Szerintem jobb lenne a kisebbekhez véknyabb lánc.
A jobbszélső a legszebb :o)

Viki Frey - you know, Brizsit ;) írta...

Hű, Ancsa, nekem ezek a láncok nagyon nem tetszenek, mármint maga a láncszem típusa. Viszont, ha valakinek tetszik, akkor érdemes csinálni, velem ne törődj ;)
A medálok meg egyértelműen csinosak.
A körték meg - bár, tudom, hogy dizájn elem, nyálcsöpiztetőek :) Miiindééég! :)

Kricsár Annamária írta...

Köszönöm a véleményeket. Én is valahogy így vagyok. Tetszik? Vagy nem?:) Azért ha lehet, a megszokott láncaimnál maradok.

Corneliz írta...

awww estan muy lindos, aunque no entiendo nada xD , saludos