2009. július 28., kedd

Akasztókkal kísérletezek



Azért nem kell megijedni, csak fülbevaló akasztókkal.
Amióta Hajnal Beni kérésére megcsináltam az akasztós tutorialt, egyfolytában foglalkoztatott, hogy milyet lehetne még kitalálni. Végül is nem találtam ki egyet sem, mert ezek inkább komplett fülbevalók, akasztó nélkül. Vagy akasztók, fülbevaló nélkül?
A félreértések elkerülése végett az elsőket kígyónak szántam. Csak kis spermiumok lettek, mire elkészültek:)

10 megjegyzés:

kinga írta...

az első nekem nagyon tetszik :)
meg a tüzkis gyöngyös csigás.

Babra írta...

amik az utsó képen vannak azok baromi jóók! Bár igazából nem tudom, hogy hogy képzeljem el fülben, mert ha bedugom akkor a nem látszik a minta szépen fülben...de akkor is annyira jók ezek a kis csigák!!!

Kricsár Annamária írta...

Babra, a kicsiről van a Meskán kép, ahol fülben van.

azeszti írta...

nekem meg a második képen lévők tetszenek leginkább, szóval ahogy látom, felosztottuk magunk között :) tényleg nagyon szépek, újítók, érdekesek...

Timici írta...

nekem az utolsó fotón lévők tetszenek nagyon, de szuper mind!!!

Hajnalka Cserháti, Ojni írta...

:))
Kár, hogy az alsókat nem próbáltad fel! Azok is biztos jól mutatnak!
Nagyon jól haladsz a logózással; minden elismerésem!
És köszönöm az üzenetet!

Rozali Collection írta...

Nekem a virág-szerűek (középső kép) tetszenek legjobban! És akkor gyorsan meg is kérdezem: hogy csinálod, hogy a drótot nem roncsolod halálra, mikor csigába tekered? Most jöttem rá, hogy nekem ez nem megy rendesen. :(

Kricsár Annamária írta...

Szia!
Igazából fogalmam sincs:) Először icipicit meghajlítom a drótot, visszahajtom a kúpos fogóval, hogy párhuzamos legyen a hosszú résszel. Erre húzom rá a gyöngyöt. És itt jön a nehéz rész, mert a gyöngy alatti kis drótrészt kell úgy megfogni a laposfogóval, hogy ki ne csússzon, mert az roncsolja a drótot, és a hosszú szárat a gyöngy köré csavarni. Innentől már ugyanúgy megy, mint a gyöngy nélküli csigánál. Így érthető volt egy kicsit?
És régebben érdeklődtél a horgolt ékszerek iránt, én pedig mondtam, hogy ha majd ráunok. Na, ez most van. Mire vagy kíváncsi, kérdezz nyugodtan, legjobb, ha e-mailben, úgy hosszan is tudok válaszolni.

NagyCsüny írta...

jók, jók, jók, kreatívak, grat:) tetszenek, örülök hogy itt járok!

Névtelen írta...

Koszonom, hogy egy erdekes blog