2009. március 30., hétfő

Ezüstözött




Volt egy megrendelőm, aki ragaszkodott az ezüstözött dróthoz. Maradt még valamennyi ilyen drótom, gondoltam, felhasználom. És így volt alkalmam megint rájönni, hogy ez nagyon nem az én színem. Az ezüst drótba képtelen vagyok belelátni a formákat, nem indít be bennem semmit. Ezért már meglévő ékszereimet csináltam meg újra, csak most nem rézből. Hiába ugyanolyanok formára, a szín miatt teljesen más karakterük lett. Nem mondom, hogy rondák, csak épp nem érzem őket sajátomnak. De azért próbát teszek velük a Meskán, hátha valakinek pont ez tetszik.
Ja, és a gyöngyöket Babrával csereberéltem.

6 megjegyzés:

Hajnalka Cserháti, Ojni írta...

Nekem pedig nagyon is tetszik! Igen, sokkal könnyedebb, légiesebb. Szerintem be fog jönni másoknak is!

Teca írta...

Pedig nagyon szuperek!

Kricsár Annamária írta...

Köszönöm. Én azért maradok a réznél:)
Ahogy Hajni megfogalmazta, tényleg könnyedebbek és légiesebbek ezüst színben, rám viszont nagyon nem illenek ezek a jelzők. Talán emiatt szeretem jobban a rezet.

hordosv írta...

Tényleg nem te vagy bennük, de van bennük valami hótündéres. Nekem is a réz jön be jobban, de ezeket szívesen viselném ezüstben.

Tiszi írta...

Szerintem meg ezek is ugyanolyan szépek, sőt gyönyörűek, mint az összes többi munkád. Nekem nagyon bejön. :)

Luna írta...

Szia! Én például az ezüstöt imádom és soha nem vennék fel arany, réz, bronz, vagy hasonló színű dolgot, és ezzel biztos nem vagyok egyedül, szóval lehet, hogy nem a Te stílusod, de attól még gyönyörű!!! Meg persze minden amit csinálsz függetlenül a drót színétől! :)