2009. február 1., vasárnap

Virágocska


Már régen szerettem volna egy makramé spirálcsomóval készített nyakláncot csinálni, csak egyik medálhoz sem illett volna, amit eddig készítettem. Ehhez sem az igazi, de már nem tudtam tovább várni, ki kellett próbálnom, hogy is fog kinézni. Hát így...

6 megjegyzés:

Manka írta...

Húúúúú! Ez megint csak fantasztikus! A Lánc és a medál is gyönyörű!

Kricsár Annamária írta...

Köszönöm, Manka!

Hajnalka Cserháti, Ojni írta...

:))
Valóban szééép! Nagyon légies, könnyed a lánc! Jól érzed, talán túl súlyos hozzá a medál. De úgyis megtalálod a megoldást, ahogy én ismerlek Téged! Akkor ezek szerint még nem betegdetél le! :)) Örülök!

Kricsár Annamária írta...

Szia Hajni! Nekem is ez a véleményem, de egyelőre marad, mert külön-külön mindkettő tetszik:-)
És már betegszek! Most mértem, 38,3 a lázam. Lesz ez még több is! Hurrá! Viszont az vigasztal, hogy legalább nem influenza, hanem nagyon durva mandulagyulladása van. Valószínűleg nekem is.

Névtelen írta...

Szia!
Jobbulást:)
Nagyon szép ez a lánc, a medál is. Igen, ez így 70%-os nálam is összeillőségben, önmagukban viszont nagyon szépek:). Szerintem is megoldod!!!
Rég jártam itt... Nappal munka, este meg az ékszerkészítés nálam is:) De új lényeink vannak nekünk is, ami mindig öröm! Mindig inspirál ha idelátogatok hozzád:D

Rézdrót: Nem tudom írtam-e, én a bronzkernél veszem a drótokat és lapokat a 13.kerületben (www.bronzker.hu talán a honlap).
Süni jól érzi magát:) Már van lakása is!

Kricsár Annamária írta...

Szia!
Kösz, most már megmaradok.
Láttam ám az ékszerlényeiteket: akinek még nincs neve, a vas-unakit a kedvencem.
Kösz a bronzkeres tippet is, de nem egyhamar fogok eljutni oda. Pedig már van pár ötletkezdeményem is a lapokkal.
Jó síelést!