2012. április 18., szerda

Szalaghímzés






Már régóta szerettem volna kipróbálni a szalaghímzést, jó pár hónapja vettem is néhány szalagot. Csak épp bátorságom nem volt hozzá, minden, amit hímző- vagy varrótűvel kell csinálni, az nagyon távol áll tőlem, és még béna is vagyok hozzá. De nem bírtam ki, csak meg kellett próbálnom. És a végeredmény határozottan tetszik:) Látom a hibáit, messze nem tökéletesek, de az enyémek:) Az egyrózsás már ténylegesen is, attól nem válok meg:)
Ahhoz kell még egy kis idő, hogy ténylegesen el tudjam dönteni, hogy mennyire tetszenek nekem, akarok-e folytatást vagy sem. Na jó, egyelőre nagyon akarok:)
A második képnél a kis darab rózsaszín szalagot a levélnél ne vegyétek észre, az a fotózásnál került rá, csak most vettem észre, de a medál már útnak indult új gazdájához, így nem tudom újra fényképezni.

7 megjegyzés:

Ági írta...

Nagyon szépek! Én ma vettem szalagot, mert kiszeretném próbálni a szalaghímzést:)

Méri írta...

Fantasztikusak!Feltétlenül folytasd!

evasinai írta...

eszméletlen bájosak lettek! nagyon mutatós a vászon(?)alapon, sokkal szebb így, mintha szokványos fehér felületen lenne. az a fajta romantika, ami bejön...abba ne hagyd! :)

sesame írta...

Ezek hihetetlenül jók, feltétlenül folytasd!!! :)

Dóra írta...

Szerintem csodásak! Csak nézem és nézem őket :)
Gratulálok és folytasd!!!!!

Kricsár Annamária írta...

Köszönöm:) Azért a bénaság tényleg megvan: ha bárki, aki akár csak egy kicsit is tud hímezni, látná, hogyan készültek, szerintem a haját tépné:)
És már csináltam is még négy medált hasonló technikával. Sőt, még egy pár fülbevalót is:)

Sviro (Ildi) írta...

Én is szemezek már egy ideje ezzel a technikával, de még ...
A tieid nagyon szépek és mutatósak lettek, remélem, lesz még folytatás.