2010. április 28., szerda

Lemon jade



Ez a szép citrom jade is azok közül az ásványok közül származik, amiket még a múltkor mutattam. Egy nagyon kedves törzsvásárlómnak megtetszett, és kérte, hogy foglaljam be. Kicsit féltem tőle, hogyan fog mutatni ezzel a technikával, mert laposnak véletlenül sem nevezhető, de a végeredménnyel határozottan elégedett vagyok. Remélem, a megrendelő is így lesz vele...
És ha már van nyaklánctartóm, hát használom is:)

9 megjegyzés:

zazie írta...

Tyűha, meg ejha és óh!:O :) A mostani zöldhullámomban nagyon tetszik!!!!!!!!! :)

anyahajó írta...

Szóval már foglalt... Pedig!
Ma is kricsárban vagyok :)

Kricsár Annamária írta...

De jó!
Hasonló kövem azért még van:) Ha tényleg érdekel, ebben a bejegyzésben meg tudod őket nézni: http://kricsar.blogspot.com/2010/03/lehet-irigykedni.html.
A felső sorban van egy szép zöldes jade, bár nem nagyon látszik, de ő méretben is hasonló, meg formában is. De a többit is befoglalhatom, kivéve az alsó sorban a nagy laposat, meg a lilát; a középsőben meg a kéket. Utóbbiakat már lefoglalták:)

anyahajó írta...

Filózok még rajta, mert több is tetszik. A szülinapomig megszülöm a döntést :)

Kricsár Annamária írta...

Ráérsz:) De ha gondolod, addig is félretehetek neked ásványt, csak úgy kötelezettség nélkül.

Melinda írta...

Ez igazán gyönyörű lett! Még jó, hogy foglalt és még jó, hogy egy kicsit hasonlóm van már tőled, igaz, az egy zöld kavics "berácsozva"...:)))

Bombi írta...

Kedves Ancsa!
Nagyon izgatja a fantáziámat, hogy hogyan készül ez a befoglalás. Nincs véletlen egy leírásod róla? Kipróbálnám .925 ezüsttel.

Kricsár Annamária írta...

Szia!
Leírásom nincs, de nagyon egyszerű, szerintem ez a legkönnyebb befoglalás. Az első sor bonyolultabb csak kicsit: apró egyenletes hurkokat készíts. A következő sorokban csak a hurkok közepébe kell "öltened", és figyelni, hogy itt is egyenletes legyen. Képről meg lehet csinálni, ha figyeled, hogyan halad a drótszál.

Bombi írta...

Köszi Ancsa!
Megpróbálom.:)