2009. április 16., csütörtök

Régi-új





A vásárra készülődve előkerestem a régi ékszereimet. Találtam köztük néhányat, ami még mindig tetszik, bár már másféléket csinálok. És találtam olyanokat is, amik alapjában tetszenek, csak a megvalósításukkal nem vagyok elégedett: vagy a drót sérült a fogótól, vagy túl vékony drótot használtam, vagy a gyöngy nem tetszik. Ezekből néhányat újra megcsináltam, köztük ezeket is a képeken.

10 megjegyzés:

Nagy Csüny írta...

szuper!

képzeld, rendeltem amerikából (itthon nem találtam, haha) 0,8-as bronz (!) drótot. ugyanolyan színű, de sokkal erősebb, rugalmasabb. ideális fülbevalóakasztó! 4 dollár 15 cent volt egy néhány száz darabra való adag... Ha érdekel ilyesmi, akkor szólj, néha rendelgetek dolgokat, itthon alig kapni valamit.

Kricsár Annamária írta...

Akkor én mit szóljak, már 3 hete megrendeltem az egyetlen ilyesmivel foglalkozó boltban mezei ezüstözött drótot, azóta sem jött meg. Úgyhogy nagyon köszönöm a lehetőséget, élni fogok vele.

Nagy Csüny írta...

szép:)
okés. most van több időm, így akár tényleg eljuthatok végre hozzád:)

kinga írta...

a kúszónövényes nekem nagyon tetszik :)

pottyosgomba írta...

Hú,a kúszónövényes tényleg nagyon szuper! No meg az utolsó gyűrű :)

Kricsár Annamária írta...

Köszönöm:)

Miaanya írta...

Pontosan mikor is lesz a vásár?
Nagy csodálód vagyok, és nagyon szeretném élőben is látni a csodás ékszereidet! Nem biztos, hogy el tudok menni, de nagyon szeretnék:))

Kricsár Annamária írta...

Szia! Május 2-3, Jászapáti. Az tőletek nincs nagyon messze. Szombaton biztos, hogy kint leszek (mármint ha a gyerekek nem lesznek betegek), vasárnap még nem tudom. Nagyon örülnék, ha eljönnél:)

Miaanya írta...

Zsúfolt lesz a hétvége, de talán belefér. Nagyon szeretnék én is menni:))
(két évig jártam apátira suliba;))

Kricsár Annamária írta...

Remélem, el tudsz jönni:)