2009. január 22., csütörtök

1. sünivariáció Nagycsünynek


Ő lett az első süni. Kisebb, mint az eredeti, csak 4,5 cm a legnagyobb hossza. Apró fagyöngyökből készült, de gőzöm sincs, hogy milyen fajtából. Tessék véleményezni, hogy ehhez képest milyenre gondoltál.
Kész lett a lánc is, 57,5 cm.

17 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia!

Tök jó kicsi süni!
Az előbb azt akartam írni, hogy nem bántam volna ha lennének lábai, de már meggondoltam magam, miután kétszer megnéztem. Majd használja az enyémeket, és így lesz majd ő aktív sün! Legalább majd feladatomnak érzem, hogy mindkettőnk nevében mozogjak:)

Szerintem ő így kiváló tehát! Láncot is készítesz hozzá? Azzal lenne az igazi! Tetszik az, amit a másik sünire tettél, képen jól mutat!

Szóval köszi!!!

Kricsár Annamária írta...

Csinálok, ha szeretnél, bár azt hittem, jobban tetszene neked bőrrel.

Kricsár Annamária írta...

Ja, ha lábbal szeretnéd mégis, az is megoldható. Mekkora legyen a lánc? Vagyis mekkora a nyakad, és hosszabb vagy rövidebb nyakláncot szeretsz?

Névtelen írta...

Szia!

A te rézláncaidnak hangulata van, úgyhogy dehogy akarok én bőrt. Viszont inkább olyat szeretnék, mint ami az eredetin van, mint vikingláncot, mert azt fontam már eleget:P Legyen originál:)
Arra gondoltam, hogy legyen 55-60 cm között valahol a medál, mert nem akarnám nagyon rövidre, ha meg kicsit még akarnék később rövidíteni, majd megkérek valami ügyes kezű ismerőst, akinek van fogója;).

Szép estét!
NCS

Ui: felvettelek iwiw-en

Hajnalka Cserháti, Ojni írta...

Ha még lesz süni, akkor lesz tarka süni is? Fagyöngyös-zöld gyöngyös tarka süni! :))
Nemsokára jövök! Szülni voltam!:D
(könyvboritót...)

Kricsár Annamária írta...

Örülök, hogy nem vesztél el. Az újszülöttet lehet majd látni valahol?
És lesz még süni, most egy zöldet kértek.

Névtelen írta...

Ez a süni egy sikerdarab:)
Hogyan tudom átvenni, pénzt küldeni, stb?

Névtelen írta...

Szia Ancsa!

Kiváncsi vagyok, élőben mit fog szólni, de csak annyit tudok mondani, hogy a képek alapján nagyon örvendezett kedves Nagy Csünyöm a kis sünikének:) Igazi sünilélek ám ő, így aztán tudja ha aranyos társ-sünre ismer:)

Kis Csüny

Kricsár Annamária írta...

Szia Kis Csüny! Jó, hogy veled is "beszélhetek"!
Remélem én is, hogy tetszeni fog neki, teljesen más szakértőnek ékszert készíteni, mint bárki másnak. Úgyhogy most izgulok:-)

Névtelen írta...

szia!
megérkezett, megérkezett!!!
nagyon kis aranyos, itt ül a nyakamban csikóhal mellett most!!!

köszönöm!
nem kell izgulni ám:) ha lelke van egy darabnak, akkor annak lelke van és kész:)

Kricsár Annamária írta...

Jaj, de jó! Örülök, hogy tetszik! És nagyon jó szomszédja van, tetszenek a csikóhalaitok.

beadedcolors írta...

Szia!

A meskán találtam rád és nagyon szeretem a munkáidat.
A sünijeidet imádom (a párom hív engem süninek :) ), a kék macskád egyszerűen fantasztikus és szeretem hogy saját stílusod van és minden alkotásodból árad a szeretet.
Hú ezt most jól elmondtam egyszuszra.

Azt szerettem volna még kérdezni tőled, hogy mi az a bevonat ami a drótjaidon van és lehet e ezt másfajta drótokra is tenni.

folyt köv.

üdv
maricka

Kricsár Annamária írta...

Szia! A Meskáról te is ismerős vagy:)
A dróton valamilyen lakk a bevonat, már így szerzem be. Villanyszerelők és villanymotor-tekercselők használják. Egyfelől jó, mert nem változik a színe, nem fogja be a használója bőrét, másfelől viszont sokkal nehezebb vele dolgozni. Vigyázni kell, hogy a fogótól se sérüljön meg, nem lehet kalapálni, és egy szállal használva nincs is olyan jó tartása. Szívesen dolgoznék másmilyenből is, de a környéken ezt tudom beszerezni, és viszonylag olcsón.

Névtelen írta...

Na, majd lemegyek hozzád valamikor, úgyis terveztem, és viszek egy kiló drótot:)
úgyis most megyek venni mindenfélét... milyen vastagságok kellenek?:)

Névtelen írta...

Ja, és javaslom, hogy állítsd be a blogodon, hogy a kommenteket új ablakban hozza. Szerintem így rosszabbul kezelhető az oldal. Képzeld csak el. Böngészek lefelé, már 3-mat visszamentem a régebbiek felé, valamihez kommentezek, és kezhetem keresni hogy hol voltam. Mert vagy csak az adott postra, vagy a főoldal legújabb részéhez tudok visszajutni. Akkor mehetek le, vissza, aztán ismét ezt, aztán még görgetve keresés... Szerintem nem felhasználóbarát. Már párszor bezártam véletlenül, mert máshol így szokott lenni. Ha valaki bezárja, vajon van-e szorgalma ismét megnyitni, vagy abbahagyja?:D
Szép napot!
Sünitulajdonos süni

Kricsár Annamária írta...

Kívánságod számomra parancs:) Már be is állítottam.

Névtelen írta...

jobb is lett:)