2009. december 3., csütörtök

Új kedvencek



Régóta terveztem már fahéjból ékszert készíteni, egész pontosan azóta, hogy találkoztam Boros Hajnallal, és kaptam tőle egy fahéj-láncot. Az én variációm kicsit más, nagyon vikinges. Viking fonással készült a befoglalás és a lánc is. És most jóval világosabb színű drótot használtam, ezt nem igazán szeretem, jobban tetszik a sötétebb barnás színű, de van, amihez ez illik. És a fahéjhoz nagyon illik! Legalábbis szerintem:)
A másik egy hüvelykujj-gyűrű. Szélesebb, és kicsit vastagabb is, mint a szokásos gyűrűim, és főleg a vastagsága miatt gondoltam, hogy hüvelykujjon kellene hordani. De aki próbálta, szerinte teljesen működik bármelyik ujjon. Lehet, hogy csak nekem szokatlan...

11 megjegyzés:

Zsuuu írta...

Jajistenem milyen jókat művelsz! Iszonyatosan jól néz ki a fahéjas! És a gyűrűt is elfogadnám =)

Mehike írta...

Húúú a gyűrű az nagyon ott van a toppon.Szorgalmasan gyűjtögetem a képeket a munkáidról.Már csak írnom kellene:-)

Kricsár Annamária írta...

Köszi:)
Mehike, csak nyugodtan, még ráérsz:)

Evelin írta...

ÓÓóóó a fahéjas :) Jajj,imádom a fahéjat.. és imádom az ékszereidet is,gyönyörű :)

Timici írta...

nagyon szépek!
egy hüvelykujj-gyűrűt én is nagyon szeretnék:o) majd talán tavasszal;o)

Kricsár Annamária írta...

Evelin, és mennyire jó az illata!

Edo írta...

hűűűű!! az a gyűrű nagyon jóóóóó!!!! na meg a fahéj se semmi!!!

Albert Kinga írta...

Azt a mindenit! Iszonyatosan jol nez ki! Csodaszep a formaja! Igazi karacsonyi ekszer. Nekem van egy szegfuszegesem, amit ajandekba kaptam, egybol az jutott eszembe. Annak is jo illata van, de ez valami fennseges lehet!
Mindenik ekszered nagyon tetszik, de most nekem is ez az uj kedvenc!:)

KisMesterek írta...

A fahéjas ötlet nagyon illik a vörösrézhez, a függelék is nagyon tetszik,de szerintem más lánc jobban illene hozzá vagy talán egy kicsit vékonyabban...nem tudom. Ha látnám egy nyakon akkor jobban el tudnám dönteni.
Mrs. Kotnyeles

Kricsár Annamária írta...

Kriszta, először én is vékonyabb láncot gondoltam hozzá, de úgy nem tetszett:) Lehet, hogy ha hosszabb lenne, másmilyenre csináltam volna...

Albert Kinga írta...

Nalam epp a vastag lanc teszi tokeletesse!:D (Nem tudom abbahagyni a kommentalast ezekrol az ekszerekrol, annyira oda vagyok ertuk)