2009. április 20., hétfő

Kerge nyuszi


Legújabb állatkám nem a szívem csücske. Valahogy nem úgy lett idétlen, mint a többiek. Igazából nem is tudom, miért pont nyulat akartam csinálni. Semmi bajom a nyulakkal, de különösebben nem is érdekelnek.

10 megjegyzés:

helen írta...

szegény :(

Kricsár Annamária írta...

Azért nem veszi annyira a szívére, abban reménykedik, hogy lesz egy szerető gazdája, akinek pont így tetszik:)

Berjo írta...

Még friss a húsvét emléke :) Ha már nyuszi, akkor nem próbálkozol egy ülő-profilból nyuszkóval?

Kricsár Annamária írta...

Nyusziból egyelőre elég:)

Unknown írta...

Nyuszi-muszi, füle lekonyult,
ám pocakja tele, így lett pocakúr.
De nem idétlen, inkább zseni,
hiszen szeme nagy, feje ésszel teli.
bocsi, saját költés. hihi - Az ,,idétlent" a zseniálistól csak egy hajszál választja el. Csinálj sok ilyen idétlenségeket, nekem is nagyon tetszik.

Kricsár Annamária írta...

:))))

NagyCsüny írta...

én is megszenvedtem a nyulakkal:) még nem teljesen vagyok elégedett velük én sem, de már fejlődnek:) ez a tiéd szerintem aranyos lenne felemás színű szemekkel, és már ott is az idétlenség:)

Kricsár Annamária írta...

Hú, ez tök jó ötlet! Ha még rászánom magam valami állatra, kipróbálom.

NagyCsüny írta...

az aszimmetria szokott segíteni a lényeknek. a nyulad fülében ez megvan, de talán nem elég, vagy nem tudom. ez egy komoly nyuszi, szigorú, szimmetrikus tartással, de lekonyuló füllel, mely inkább mintha csonka lenne rajta emiatt:) olybá tűnik, mintha akartál volna vele valamit csinálni, amitől szabálytalan lesz, de nagyon finoman mertél volna csak hozzányúlni:) egy csokornyakkendővel máris kiváló pincér lenne, aki várja a vendégeket:D. mégis azt gondolom, valakinek meg fog tetszeni. a lények mindig gazdára találnak valahogy, kérdés hogy mikor:)
neked meg Ancsa, ez egy tök jó kísérlet volt. hányszor járok én is így:DDD

Kricsár Annamária írta...

Én sajnos nem vagyok ennyire tudatos:( A fülét csak azért csináltam lekonyulóra, mert a másikon ott az akasztó, így a két fül nem látszott volna egyforma hosszúnak, mintha elrontottam volna. Akkor már konyuljon az egyik!
Az állatkáimat nem direkt csinálom idétlenre, csak éppen így születnek. Csak ez a nyuszi lett ilyen morcos. De egy csokornyakkendő is segítene rajta:)