2008. december 31., szerda

Kipécéztek!

Endzsi kipécézett egy játékra, aminek lényege, hogy 7 dolgot kell elárulnom magamról, és 7 másik embert is rá kell vennem ugyanerre. Őket meg kell neveznem, és belinkelni a blogomba.
Na, a 7 dolog:
- Imádom a két tündér kölkömet!
- Kedvenc színem a zöld és a bordó.
- A tehenek és a hollók a legszimpatikusabb állatok. Ja, meg a denevérek.
- Közlekedésfóbiám van.
- A legjobb szó a tütty (lányom találmánya).
- Amit én elképzelek, az azonnal valósuljon meg, de ha lehet, még annál is hamarabb!
- A macskák, százlábúak, drótférgek undorítóak.
És akkor a blogok.... 7 nem lesz, mert szinte mindenkit kipécéztek már, akiket nézegetni szoktam, és nem akarom őket másodjára is ezzel bosszantani.
- Hoyacarnosa,
- Nova.
Őket talán még nem pécézte ki senki, ha mégis, akkor bocs!
És akkor még néhány gyöngyös link, csak úgy pécézés nélkül: Babra, Tiszi, Vezsuzsi.

8 megjegyzés:

Nova írta...

Szia!
Fú, köszönöm, én még nem hallottam erről a kipécézéses játékról, de akkor én is megcsinálom..aranyos vagy, hogy gondoltál rám! Visszalinkelni nem lehet, vagy hogy megy a további linkelés, én is kipécézek valakit?? :)
BUÉK,
Nova

Kricsár Annamária írta...

Szia!
Neked is ki kell pécézned 7 embert, és erről az ő blogjukban megjegyzésben kell őket értesítened. Köszi, hogy részt veszel a játékban. BUÉK!

Babra írta...

Köszönöm, hogy megemlítetted a blogomat, és hogy az olvasóm lettél! Én is imádom a tiédet, az állatos láncok nagy kedvenceim!!!

Hajnalka Cserháti, Ojni írta...

Minden akarok, mindent akarok, mindent akarok, még ma!!! Ismerős a dolog! :D
Nagyon ötletesek az új portékák! Nem mertem alá írni, így itt jegyzem meg. És nagyon örülök, hogy elkezdted felfele, a láncba is felvinni a gyöngyöt! Jól néz ki, hogy megvan törve egy kicsit! A ridikültől pedig egyszerűen odáig vagyok! Gyönyörű, ahogy rétegződnek ezek a horgolt rézfelületek!
Úgyhogy kalap!
:))

Kricsár Annamária írta...

Köszi Hajni! A te dicséreted duplán számít!:-)

Tiszi írta...

Kedves Kricsar! Én ezt csak most láttam... A blogodat is csak ma találtam meg. Pedig hát ilyen szépségeket keresek folyton. Köszönöm hogy kíváncsi voltál rám is. :) És gratulálok a gyönyörű munkáidhoz. Csak csodálni tudom őket!

Kricsár Annamária írta...

Köszönöm, Tiszi! A csodálat akkor kölcsönös, már régóta nézegetem a munkáidat, és nagyon tetszenek.

Névtelen írta...

A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片