2010. május 1., szombat

Hetifotó - a mi utcánk

A következő heti téma: az én reggelem.



4 megjegyzés:

Kricsár Annamária írta...

Azért ennyire nem rossz a helyzet:) Csak vízvezetéket cseréltek. Meg igaziból azért nem is néz ki így (de majdnem), csak hasalva fényképeztem, hogy jobban látszódjon a szép sima út.

vadjutka írta...

hellobello,

na, most sikerül vmit írnom - pedig már 2 napja tervezem.

Szóval alapvetően nem rossz, csak szerintem túlságosan egy szempontú. Biztos vagyok benne, hogy ennél több az utcátok - pl van előtte egy buszmegálló, ott reggel éás este is nagy lehet a forgalom. Biztos van egy másik vége az utcának, ahonnan más a "kilátás". Emellett pedig vannak házak benne, gondolom nem mind egyforma, szóval azt be lehet mutatni, hogy milyen skálán mozognak ott a házak. Pl van-e nagyon szép? van-e nagyon lepukkant? Van-e felújítás alatt álló? vannak-e gyerekek az utcában? szoktak-e az utcán játszani? a postás mikor megy végig az utcán? Szóval szerintem van sokféle szempont amiről még szólhat egy utca a vezeték-cserén kívül, noha biztos, hogy az meghatározó. Vagy akár azt is lehet vizsgálni a képeken keresztül, hogy a csere hogyan változtat az utca életén...

:-)

Kricsár Annamária írta...

Na, ez nem megy nekem, hogy így gondolkozzak:) Még mindig ott tartok, hogy a fényképezés azt jelenti, hogy lefotózom azt, ami előttem van.
A mostani témánál próbálom már átvenni ezt a fajta gondolkodásmódot, talán lenne is pár ötletem, viszont azokat meg nem tudom megvalósítani. Sokkal-sokkal nehezebb nekem ez az egész, mint eredetileg gondoltam...

vadjutka írta...

Nem baj - egy kis kihívás :-)
A lényeg: lehet, hogy nehéz, de elrontani nem lehet :-)...mindig mindenből lehet tanulni. Én sem ezekkel a gondolatokkal születtem :-)))