2010. március 21., vasárnap

Akasztó-kísérletek újra



Még mindig nem tudtam betelni a sárgarézzel, azzal, hogy sokkal merevebb és rugalmasabb, mint a vörös. Így egy csomó mindent meg tudok csinálni belőle, amit a szokottból nem. Most az volt a koncepcióm, hogy csináljak valamit, ami gyorsan megvan, legkésőbb ma befejezzem, hogy holnap, mikor érkezik a rendelt alapanyagom, neki tudjak látni a megrendeléseimnek. Akasztókat szerettem volna csicsázni, kiegészítésként egyszerű ásványos lógókkal. Az első a tigrisszemes volt, aztán egymásból következett a többi. A kedvencem a korallos-olivines.
Meglehetősen idegen tőlem ez a fülbevaló-típus, de ennek ellenére nem tudtam ellenállni a késztetésnek, hogy ilyet csináljak. És ráadásul még tetszenek is.
Nektek mi a véleményetek? Mennyire szokatlanok? Szerintetek lenne, aki hordaná őket? Őszinte véleményeket kérek, ha bűnrondák, írjátok meg azt is légyszi.
A teljes kollekciót itt találjátok.

7 megjegyzés:

Ági írta...

Szerintem nagyon szépek lettek, nem láttam még ilyen megoldást, de nagyon jó :) Nekem a tigrisszem tetszik a legjobban, de csak azért mert a nagyon lógósok nekem nem állnak a legjobban :) ügyes vagy :)

Nagyváradi Csilla írta...

Nekem mind nagyon tetszik!!! :)
Nem érzem őket szokatlan-idegennek.
Igaz, nem tudnám hordani,lángolni kezd a fülem mindenféle fülbevalóktól...

Unknown írta...

Számomra nincs túl nagy fülbevaló:) A szokatlan, hosszú formákat szeretem. Szerintem az átlag ékszerviselőknek (és az átlagot itt most jó értelemben értem:) be fog jönni. Nekem a két kék színből álló tetszik a legjobban - pedig nem a kék a kedvenc színem:)
Gratulálok a kísérletező kedvedhez, mindig örömmel nézegetem az ékszereidet!

Hene írta...

Nekem a türkiz és a tigrisszem tetszik a legjobban. Ezek újdonságuk is meg szolidak is. Nekem a sok hullám meg a lánc pl káosz...:)) Az kicsit túldiszitett de valakinek meg biztos az áll jól a stílusához.:)))Ügyes vagy nagyon!!!

eddemona írta...

Bűnrondaaaa???? Eszedbe ne jusson ilyen! Nekem tetszenek. Változatosak, szokatlanok, egyszerűek, szépek és tuti nem jön velem szembe az utcán. Hajrá! Még többet!

Kricsár Annamária írta...

Köszi! Egy kis idő már eltelt, mióta csináltam őket, de még mindig tetszenek:) Bár nagy valószínűséggel nem lesz több, valahogy ebben ennyi volt...
Hosszú fülbevalót én sem hordok, sőt rövidet se nagyon (de fülgyűrűt és fülkapcsot igen:)), de csinálni nagyon szeretem a hosszúakat is.

Bombi írta...

Nekem a tigrisszem tetszik legjobban, de mind nagyon egyedi lett. Congratulation! :)