2009. március 6., péntek

Virágos sáltű

8 megjegyzés:

vadjutka írta...

Jól néz ki, nagyon! (meg az avatarodon a süni is!)
Viszont egy kis fotós kritika (építőnek szánt): a kötött felület elveszi a fókuszt a brossról, mintegy zavarja az adást. Sztem próbálj meg textúrájában valamivel homogénebb hátteret használni, pl kreatív boltokban a scrapbooking-hoz árusított lapok. Ehhez a brosshoz tökre el tudnék képzelni egy kékes-réz foltos átmenetes papírt.
Ilyesmit, csak más színben:
http://www.etsy.com/view_listing.php?listing_id=21042332

F.Gina írta...

Ez tényleg nagyon jól néz ki !
Megkaptam a gyűrűt, tökéletes a mérete és a színe is. Érdekes, sokkal finomabb, mint a fotó alapján gondoltam, ott rusztikusabbnak nézett ki. Talán fotózhatnál időnként fülben, vagy kézen is ékszert, hogy jobban látszódjon. Jövő héten teszek fel képet használat közben. Még egyszer köszike !

Névtelen írta...

Ez a saltu nagyon tetszik! Noies, rusztikus es megis modern, fiatalos. Ket hete irtal a blogomba (www.gyongybuvesz.freeblog.hu), en pedig mar egy par nappal korabban felfedeztem a fantaziadus ekszereidet. Kivetelesen egyedi darabokat keszitesz, latszik, hogy a magad utjat jarva tervezel. Mar csak az volt a kerdes, melyik drotcsodadhoz kommentelek :-)

Kricsár Annamária írta...

Az építő kritika mindig jól jön. Utánanézek a papírnak. Köszi!
Gina, örülök, hogy jó lett. Már én is gondoltam, hogy a gyűrűket kézen kellene fotóznom, de az én sonka ujjaimon elég furcsán festenének, a másik variáció a férjem ujja:), de az még viccesebb lenne.
Gyöngybűvész, köszönöm! Nem véletlenül kommenteltem nálad, tetszenek az ékszereid:)

Babra írta...

Annyira tetszik!! Mintha nekem csináltad volna:D De elvitték....

Névtelen írta...

szerintem egy tárgysátor is jól jönne, kívül elhelyezett két oldalsó reflektorral:D a papír kevesebbet kapna, a kiemelkedő réz többet.

tudom hogy drága a tárgysátor:]

Kricsár Annamária írta...

Utánanézek annak is:) Csak áruld el, hogy mi az a tárgysátor:)

Névtelen írta...

tárgysátor például:
http://www.fotoking.hu/products/studiotechnika/53/TARGYSATOR/?IMRSID=qjnddg2ps25u5775d4bbb3ia70

ebben lehet házi körülmények között (meg talán egyáltalán) a legjobb képeket csinálni az ékszerekről. egyenletes, szép fények, nincsenek zavaró árnyékok, stb.

nagyon hasznos darab...

házilag is meg lehet csinálni, legfeljebb az nem lesz összecsukható.