2009. február 8., vasárnap

Izé, a legújabb kedvenc



Megszületett Izé, a második olyan ékszerem, amiről egyből tudtam, hogy tetszik. Így már a kézékszerrel és a szitakötővel együtt hárman vannak, akikről azt is el tudom képzelni, hogy hordanám őket.
Izé úgy lett, hogy most nem medált akartam készíteni, hanem csak a medál akasztóját. Jó nagy akasztó lett. Horgoltam is, tekertem is, lógói is vannak. Csak neve nincs. Egyelőre. De szeretem így is.

7 megjegyzés:

Hajnalka Cserháti, Ojni írta...

Izé, bigyó... izé... ez már tényleg nem a hagyományos vonal! Annál jobb! :)) Gratula!

Akkor ha legközelebb találkozunk, akkor mind a ketten fel leszünk ékesítve? :D

Kricsár Annamária írta...

Ha legközelebb találkozunk, a kedvedért minden ékszeremet magamra aggatom:-) De ez tényleg tetszik, igazán kricsáros. És köszi!

Hoyacarnosa írta...

Nagyon gyönyörű lett! Gratulálok!
Első ránézésre bevallom engem nem fogott meg... de aztán elmerengtem rajta. Biztos vagyok benne, hogy ha ezt valaki élőben látja, úgy fogja gondolni, hogy kell neki. Valóban nagyon érdekes, összetett és mégis pont elég.
A fotók amúgy jók, csak valahogy nem adják vissza...vagy nem tudom. Szerintem ez az ékszer élőben tarol, de akkor nagyon.

Kricsár Annamária írta...

A fényképben egyetértünk, a legtöbb ékszeremről egyszerűen nem tudok normális fényképet készíteni, élőben teljesen máshogy néznek ki. Ezeket viszont ki is akarom cserélni, mert az átlagnál is rosszabbak.

Névtelen írta...

ő is nagyon tetszik!!! wáááá!
tegnap találtam ki egy tök új kollekciót, amit remélhetően 1-2 hét alatt megcsinálok. most örülök, hogy felnéztem hozzás, mert nagyon inspirálódtam, Ancsa!
Köszke:D

Kricsár Annamária írta...

Nagyon szívesen, bármikor:) Amúgy meg már azt hittem, elfelejtettetek:)

Névtelen írta...

síeltünk, dolgoztunk, buliztunk, alkottunk:) nem felejtünk csak úgy el:D